STRESSNING PSIXOLOGIK MUAMMOLARI VA ZAMONAVIY YECHIMLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Hamma buni boshidan kechirgan, hamma bu haqda gapiradi, lekin stress nima ekanligini deyarli hech kim tushunmaydi. Koʻp soʻzlar modaga aylanadi, agar ilmiy tadqiqotlar kundalik xulq-atvorga yoki hayotning asosiy masalalari haqidagi fikrimizga ta'sir qiladigan yangi tushunchaning paydo boʻlishiga olib keladi. "Darvin evolyutsiyasi", "allergiya" yoki "psixoanaliz" atamalari yashash xonalarida va mexnat suhbatlarida allaqachon oʻz choʻqqisiga chiqqan