BOSHLANG'ICH SINFLARDA LOYIHALASH METODIDAN FOYDALANISH USULLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim tizimida loyihalash metodidan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilingan. Loyihalash metodi o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, muammolarni hal qilish, jamoada ishlash, va ijodkorlik ko‘nikmalarini shakllantirishda muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada ushbu metodni samarali joriy etish usullari, o‘qituvchi faoliyatidagi o‘rni, bosqichlari va baholash mezonlari haqida fikr yuritilgan.