TABIIY FANLARNING RIVOJLANISHI VA BUGUNGI TABIIY FANNING TA'LIMDAGI O'RNI (Ustozlar uchun, 2025)
ANNOTATSIYA: Shiddat bilan rivojlanayotgan zamonamizda tabiiy fanlarning o'rni va yutuqlari beqiyosdir. Inson hayoti tabiat bilan uzviy bog'liq va bu bog'liqlik sayyorada muvozanat bo'lishini ta'minlaydi. Ushbu maqolada tabiiy fanlar, uning rivojlanish tarixi, maqsadi, vazifalari, bugungi kundagi oliy ta'limda va xalq ta'limidagi o'rni, bog'liqligi va fanning kelajak istiqbollari haqida ma'limot berilgan. Maqolada science fani va uning bo 'lajak boshlang'ich ta 'lim o 'qituvchilari egallashi lozim bo 'lgan ko 'nikma va malakalari haqida ham ma 'limotlar keltirilgan.