LOTIN TILI AMALIY MASHG’ULOTLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING SAMARADORLIGI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur  maqolada “Lotin  tili va  tibbiy  terminologiya”  fanini hozirgi  zamon  innovatsion  texnologiya  metodlarini   qo’llab  o’qitishning  ilmiy  metodik  nuqtai  nazardan  asoslashga  harakat  qilingan.Ta’lim-tarbiya  ishi  bugungi  kunda  o’quvchi-talabaning  har  tomonlama        rivojlantirishni  majmuaviy  jarayon  sifatida  tantana  qilmog’I  darkor. Shuning  uchun  ham  ushbu  jarayon  turli  yoshdagi  o’quvchi-talabalarning  aqliy     rivojlanish  dinamikasini,  o’quv-biluv  jarayonida  o’quvchi-talaba  shaxsining     faoliyati,  tahsil  olishi  va  rivojlanishining  o’zaro  aloqadorligini  ta’minlashga    yordam  bermog’i  darkor