QADIMGI VA O‘RTA ASR SHARQ MUSIQASI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada qadimgi va o‘rta asr Sharq musiqasi taraqqiyoti, uning nazariy asoslari, ijrochilik an’analari hamda jamiyat hayotidagi o‘rni yoritilgan. Sharq musiqa madaniyatining shakllanish jarayoni, maqom tizimi rivoji va buyuk mutafakkirlarning musiqaga oid qarashlari ilmiy jihatdan tahlil qilingan.