OʻQUVCHILARDA KASB TANLASH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK USULLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda kasb tanlash ko‘nikmalarini shakllantirishning psixologik-pedagogik asoslari yoritilgan. Kasb tanlash jarayonida o‘quvchilarning qiziqishlari, qobiliyatlari, shaxsiy xususiyatlari va mehnat bozori ehtiyojlarini hisobga olishning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, kasbga yo‘naltirishda qo‘llaniladigan zamonaviy psixologik va pedagogik usullar haqida fikr yuritilgan.