ТРАНСПОРТ ВОСИТАСИНИ ОЛИБ ҚОЧИШ ВА ЭГАЛЛАШ ЖИНОЯТИНИНГ ТУШУНЧАСИ ВА КВАЛИФИКАЦИЯ ҚИЛИШНИНГ АЙРИМ ЖИҲАТЛАРИ (Ustozlar uchun, 2026)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси жиноят кодекси 267-моддасида назарда тутилган транспорт воситасини олиб қочиш жинояти тушунчасининг мазмун мохияти ва транспорт воситасини қонунга ҳилоф равишда эгаллаш юзасидан таклиф тавфсиялар берилган.