EKSPORT SALAHIYАTINI RIVOJLANTIRISHDA MARKETING KONSEPSIYALARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada mamlakatimizda ma’lum soha mahsulotlarini ishlab chiqaruvchi korxonalar, eksport saloxiyati xaqida bayon etilgan.