MUHANDISLIK OLIY HARBIY TA’LIM MUASSASALARIDA RADIOELEKTRONIKA YO‘NALISHIDAGI KURSANTLARNI O‘QITISHNING O‘ZIGA XOSLIGI (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada muhandislik oliy harbiy ta’lim muassasalarida radioelektronika yo‘nalishi bo‘yicha kursantlar tayyorlashning o‘ziga xos jihatlari tahlil qilingan. Radioelektronika sohasidagi mutaxassislarni tayyorlashda fundamental fanlar, umumkasbiy fanlar va maxsus harbiy-texnik fanlar o‘rtasidagi integratsiyaning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida kasbiy yo‘naltirilganlik, amaliy tayyorgarlik, laboratoriya mashg‘ulotlari hamda zamonaviy raqamli texnologiyalardan foydalanish masalalari ko‘rib chiqilgan.