ZAMONAVIY MAKTAB PSIXOLOGINING FAOLIYAT YOʻNALISHLARI: MUAMMO VA YECHIMLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada umumtaʼlim maktablarida psixologik xizmat koʻrsatishning asosiy yoʻnalishlari, jumladan, maʼrifat-profilaktika, diagnostika, korreksiya va konsultatsiya jarayonlari tahlil qilingan. Marhamat tumanidagi 37-maktab faoliyati misolida zamonaviy maktab psixologi oldida turgan muammolar va ota-onalar bilan hamkorlikni rivojlantirish masalalari yoritilgan.