BUGUNGI KUNDAGI XOR IJROCHILIGIDAGI AYRIM KAMCHILIKLAR VA YUTUQLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada yurtimizda xor san'atining bugungi kundagi muammolari va keng targ‘ib etish chora tadbirlari xaqida fikr mulohazalar yuritiladi.