MULOQOTDA SHAXSLARARO MUNOSABATLARNI SHAKLLANTIRISH ZARURIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda muloqotning shaxslararo munosabatlardagi o`rni, ahamiyati muhokama etiladi. Munosabatlarning turlari, holat va metodlari ko`rib chiqiladi.