INNOVATSION TADBIRKORLIKNI TASHKILIY-HUQUQIY ASOSLARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada iqtisodiyotni rivojlantirishda innovatsion tadbirkorlikni rlli, uni  tashkiliy asoslari,vazifalari bayon etilgan.