ZAMONAVIY O’SMIRLARNING QADRIYATLAR TIZIMIDAGI O’ZGARISHLAR:PSIXOLOGIK TAHLIL (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy o‘smirlarning qadriyatlar tizimida kuzatilayotgan o‘zgarishlar, ushbu jarayonlarga ta’sir etuvchi ijtimoiy, psixologik va texnologik omillar tahlil qilingan. Shuningdek, o‘smirlarda sog‘lom qadriyatlarni shakllantirishda maktab, oila va psixologik xizmatning o‘rni yoritilgan.