UNEVERSITETUTI VA INSITETUTILARDA TALABALARNI PEDAGOGIK AMALIYOT O‘TASHINING O‘ZIGA XOSLIGI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida talabalarga pedagogik amaliyot o‘tkazishning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil etilgan. Pedagogik amaliyotning bo‘lajak o‘qituvchilar kasbiy tayyorgarligidagi o‘rni, talabalarni ota-onalar bilan hamkorlik qilishga tayyorlashdagi ijtimoiy-pedagogik zarurati, shuningdek, amaliyot jarayonidagi asosiy muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Maqola mavjud ilmiy adabiyotlar va tadqiqotlar tahlili asosida yozilgan.