BOSHLANG‘ICH SINF DARSLARIDA KEYS TEXNOLOGIYASIDAN SAMARALI FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada  keys-stadi metodlarini tarixi, kelib chiqishi, qo‘llash hususiyatlari ishlab chiqildi. Keys-stadi  texnologiyasining  asosiy  maqsadi o‘quvchilarning  bilim  olish  jarayonini  faollashtirish,  mavjud muammoli  vaziyatlarni  hal  qilish  faolikka chaqirish hisoblanadi.