SUD PROTSESSIDA SUDYALAR VAKOLATLARIGA OID MASALALAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasining sud tizimi va sud protsessi, jinoyat va fuqarolik protsesslarida sud vakolalatlari va sudyalar va ularning vakolalatlari va tergov sudyalarining asosiy ro’lini muhokama etadi.