BOBUR MIRZO IJODIDA KOMIL INSON TARBIYASI HAQIDA (Ustozlar uchun, 2026)
Zahirriddin Muhammad Bobur temuriylar avlodi, boburiylar imperiyasining asoschisi,  yuksak ma'naviyatli komil inson, adolatli hukmdor, jasur va mohir sarkarda bo‘lish bilan bir qatorda o‘zbek adabiyoti xazinasini o‘zining zarhal sahifalari bilan bezagan iste'dodli ijodkor, benazir nafis so‘z san'atining sohibidir. Mirzo Bobur ijodida komil inson tarbiyasiga ham alohida yondashiladi mazkur maqolada ana shular haqida atroflicha fikr yuritiladi.