KASB TANLASHDA OTA-ONANING ROLI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada farzandlar uchun kasb tanlashda ota-onaning roli tahlil qilinadi. Shuningdek, ba’zi ijobiy va salbiy jihatlari ko‘rib chiqilib, ilmiy tadqiqotlar va dalillar asosida maslahatlar beriladi.