BOLALARNING TELEFON VA GADJETLARDAN FOYDALANISHI HAMDA UNING YOSHGA DOIR PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarning telefon va gadjetlardan foydalanishining yoshga doir psixologik xususiyatlari, ularning bilish jarayonlari, emotsional holati, ijtimoiy rivojlanishi va ta'lim faoliyatiga ta'siri yoritilgan. Shuningdek, turli yosh bosqichlarida gadjetlardan foydalanishning ijobiy va salbiy jihatlari hamda ota-onalar va pedagoglar uchun amaliy tavsiyalar keltirilgan.