INFUZIONI NASOʻS APPARATINING ISHLASH PRINTSIPINI OʻRGANISH, ULARGA TEXNIK HIZMAT KOʻRSATISH. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada infuzioni nasoʻs apparatining ishlash printsipi va ularga texnik xizmat koʻrsatish jarayonlari batafsil ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari apparatlarning samaradorligini oshirish va ularni texnik xizmat bilan ta'minlashda muhim ahamiyatga ega.