TAʼLIM TIZIMIDA ILK O’SPIRINLARNI KASBGA YO’NALTIRISH MEXANIZMLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida ilk o‘spirinlarni kasbga yo‘naltirish mexanizmlari, kasb tanlash jarayonining psixologik asoslari hamda o‘quvchilarning individual xususiyatlarini hisobga olish yo‘llari yoritilgan.