BOLALAR OVOZINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING MUSIQA TA'LIMIDAGI O'RNI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bolalar ovozini rivojlantirishda innovatsion texnologiyalarning musiqa ta'limidagi o'rni nazariy, metodik va amaliy jihatdan tahlil etiladi. Tadqiqot doirasida bolalar ovoz apparatining fiziologik xususiyatlari, milliy va xorijiy vokal pedagogika tajribalari, shuningdek zamonaviy raqamli vositalarni ta'lim jarayoniga integratsiya qilishning samaradorligi o'rganildi. 8 haftalik tajriba-sinov natijalari ko'rsatdiki, innovatsion texnologiyalar qo'llangan guruhda vokal ko'nikmalar an'anaviy guruhdagiga nisbatan 19,8% yuqori darajada rivojlandi.