OʻQUVCHILARDA STRESSNING KELIB CHIQISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR VA YECHIMLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda stressning yuzaga kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar, uning ta’lim jarayoniga ta’siri hamda stressni bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va psixologik xizmatlarning stress profilaktikasidagi o‘rni tahlil qilingan.