CHAQIRUVGA QADAR BOSHLANG‘ICH TAYYORGARLIK MASHG‘ULOTLARINING TURLARI, METODLARI VA O‘QITISH VOSITALARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola umumiy o‘rta  ta’lim maktablarida va akademik litseylarda Chaqiruvga qadar boshlang‘ich tayyorgarlik fani o‘qituvchilari uchun ChQBTfanidan mashg‘ulot o‘tishga yordamchi vosita sifatida qo‘llanilish uchun mashg‘ulotturlari, ullublari haqida ma’lumotlar yoritilgan.