KREATIV FIKRLASH VA O‘QUVCHILARNING INTELLEKTUAL RIVOJLANISHI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kreativ fikrlashning mazmun-mohiyati, o‘quvchilarning intellektual rivojlanishidagi o‘rni hamda kreativ qobiliyatlarni shakllantirishning psixologik-pedagogik asoslari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida ijodiy fikrlashni rivojlantirishning samarali usullari tahlil qilingan.