O‘ZINI BAHOLASH DARAJASI VA O‘SMIRLARNING TA’LIMDAGI MUVAFFAQIYATI O‘RTASIDAGI BOG‘LIQLIK (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlarning o‘zini baholash darajasi va ta’limdagi muvaffaqiyati o‘rtasidagi bog‘liqlik psixologik jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, o‘zini baholashning shakllanish omillari, uning o‘quv faoliyatiga ta’siri hamda mazkur ko‘rsatkichni rivojlantirish yo‘llari yoritilgan.