MAKTAB KUTUBXONASI – MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLAR MARKAZI: YOZGI TA’TILDA KITOB O‘QISHNING FOYDALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab kutubxonasining o‘quvchilar ma’naviy-ma’rifiy kamolotidagi o‘rni, yozgi ta’til davrida kitob mutolaasining ahamiyati hamda kitob o‘qishning intellektual va psixologik foydalari yoritilgan.