OILA PSIXOLOGIYASIDA GENDER TENGLIK G‘OYASINING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada asosan bugungi kunimizda (Globallashayotgan XXI asrda) jamiyatining asosiy bo‘g‘ini hisoblangan oila va uning muqaddasligi, uning dahilsizligini yanada ta’min etish, oilada sog‘lom muhitni tashkil etish, shuningdek, oilada erkak va ayolning huquqini teng ko‘rgan holatda (Gender tengligi) uning mustahkamligini shakllantirishdan iborat nazariy qarashlarning mazmun-mohiyatini ochib berishga qaratilganligidir.