TALABALARDA EMOTSIONAL BARQARORLIKNI TA’MINLASHNING NAZARIY ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada emotsional barqarorlik tushunchasining psixologik nazariyalardagi o‘rni, uning shaxs rivojlanishidagi roli va talabalar hayotidagi ahamiyati. Shuningdek, psixologik muammolarni aniqlash va ularni davolash usullari haqidagi ilmiy yondashuvlarhaqida ma’lumotlar berilgan.