“TERAPEVTIK BEMORLARNI ASBOB-USKUNALAR YORDAMIDA TEKSHIRISH.” (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ma’ruzada zamonaviy tekshirish usullari, asbob uskunalar yordamida bemorlarni tekshirish, zamonaviy diagnostika usullari, MRT, MSKT, Rentgen, mamografiya, EKG, endoskopiya apparatlari haqida umumiy ma’lumotlar, nazorat savollari, vaziyatli masalalar berilgan.