AYOLLAR YENGIL KIYIMLARINI MODELLASHTIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ayollar yengil kiyimlarini modellashtirish jarayoni, uning zamonaviy moda sanoatidagi o‘rni, modellashtirish bosqichlari hamda ayollar kiyimlarining estetik va funksional xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, kiyim modelini yaratishda qo‘llaniladigan usullar, kompozitsiya elementlari va zamonaviy tendensiyalar tahlil qilingan.