GERONTOPSIXOLOGIYA (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda  siz  gerontopsixologiya ya’ni qarilik psixologiyasining tub mohiyati,  bu yo’nalishda ilmiy ishlar olib borgan olimlar,  qarilikda yuz beradigan psixologik va biologik  va fiziologik o’zgarishlar  haqida ma’lumot olishingiz mumkin.