O"NLIK KASRLAR VA ULAR USTIDA ARIFMETIK AMALLARNI BAJARISH ALGORITMI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o'nlik kasrlar va ularga arifmetik amallarni bajarish algoritmlari batafsil ko'rib chiqiladi. O'nlik kasrlarning xususiyatlari, ularni hisoblash usullari va amallarni bajarishda qo'llaniladigan algoritmlar haqida ma'lumot beriladi.