YOSH YENGIL ATLЕTIKACHILARNING JISMONIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Yosh yengil atletikachilarni jismoniy sifatlar rivojlantirish  mavzusi keng yoritilgan bo‘lib maqola  ilg‘ or xorijiy tajribalar asosida tayyorlangan. Yosh y engil atletikachilarni   jismoniy    sifatlarini tarbiyalashda   nazariy va amaliy bilimlar bilan boyitilishi to‘g‘risida amaliy tafsiylar berilgan .