SPORTCHILARNING JISMONIY VA FUNKSIONAL TAYYORGARLIGINI OSHIRISHDA INNOVATSION MASHG‘ULOT TEXNOLOGIYALARINING O‘RNI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada sportchilar jismoniy va funksional tayyorgarligini oshirishda innovatsion mashg‘ulot texnologiyalarining o‘rni yoritiladi. Zamonaviy trening metodlari, individual tayyorgarlik dasturlari va yuklamalarni optimallashtirish tamoyillari tahlil qilindi. 8 haftalik namunaviy tajriba modeli asosida tajribadan oldingi va keyingi natijalar jadval hamda diagrammalar orqali ko‘rsatildi.