BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH YО‘LLARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida innovatsion pedagogik va axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanishning nazariy asoslari, amaliy yo‘llari hamda ularning ta’lim sifati va samaradorligiga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, raqamli ta’lim vositalari, interfaol metodlar va zamonaviy texnologiyalar orqali o‘quvchilarning bilish faolligini oshirish masalalari yoritilgan.