MULOQOT PSIXOLOGIYASI (Ustozlar uchun, 2026)
Muloqot psixologiyasi insonlar o'rtasidagi muloqot jarayonlarini o'rganadigan psixologiya sohasidir. Ushbu tadqiqotda muloqotning asosiy tamoyillari, uning psixologik aspektlari va muloqot jarayonida yuzaga keladigan muammolar ko'rib chiqiladi. Muloqot psixologiyasining ahamiyati kundalik hayotda, ish joyida va ijtimoiy munosabatlarda o'z aksini topadi. Muloqotning samaradorligini oshirish va psixologik barqarorlikni ta'minlash uchun muloqot psixologiyasi metodlari va usullarini o'rganish zarur. Ushbu ishda muloqot psixologiyasining nazariy asoslari va amaliy qo'llanilishi tahlil qilinadi.