HUDUDIY XIZMATLAR BOZORIDA UMUMIY OVQATLANISH KORXONALARINI RIVOJLANTIRISHNING INNOVATSION MEXANIZMLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada hududiy xizmatlar bozorida umumiy ovqatlanish korxonalarini rivojlantirishning innovatsion mexanizmlari ilmiy-nazariy jihatdan tadqiq etiladi. Bugungi kunda xizmatlar sohasining jadal rivojlanishi, aholining iste’mol madaniyati o‘zgarishi, raqobat muhitining kuchayishi hamda raqamli texnologiyalarning keng joriy etilishi umumiy ovqatlanish korxonalaridan zamonaviy boshqaruv yondashuvlarini qo‘llashni talab etmoqda.