ONTOGENEZNING ILK BOSQICHLARIDA PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ontogenezning ilk bosqichlarida - ya’ni homiladorlik va tug‘ilishdan keyingi dastlabki yillarda - bolaning psixik rivojlanish xususiyatlari tahlil qilinadi. Maqolada psixik jarayonlarning shakllanishi, hissiyemosional va kognitiv sohalardagi o‘ziga xosliklar, shuningdek, birinchi ijtimoiy tajribalar va ularni rivojlantirishning pedagogik jihatlari yoritiladi.