ZAMONAVIY TIBBIYOTDA EPILEPSIYA: ETIOLOGIYASI, PATOGENEZI VA DAVOLASHNING INNOVATSION USULLARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada nevrologiyaning eng dolzarb muammolaridan biri bo'lgan epilepsiya kasalligi, uning kelib chiqish sabablari (etiologiyasi), rivojlanish mexanizmlari (patogenezi) hamda zamonaviy tashxis qo'yish usullari yoritilgan. Shuningdek, maqolada farmakorezistent (dorilarga chidamsiz) epilepsiyani davolashda qo'llanilayotgan so'nggi innovatsion yondashuvlar va jarrohlik usullarining samaradorligi tahlil qilingan.