XXI ASR MADANIY MAKONIDA BAXSHICHILIKNING YANGI RIVOJLANISH TENDENSIYALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada XXI asr madaniy makonida baxshichilik san’atining rivojlanish jarayonlari, uning zamonaviy madaniy muhitga moslashish xususiyatlari hamda globallashuv sharoitidagi transformatsion jihatlari tahlil qilingan. Baxshichilikning raqamli texnologiyalar, xalqaro madaniy aloqalar va ta’lim tizimi bilan integratsiyalashuvi masalalari mualliflik yondashuvi asosida yoritilgan. Tadqiqot natijasida baxshichilik san’atining zamonaviy madaniy makondagi o‘rni va istiqbollari aniqlangan.