БОЛАЛАРНИ ЗЎРАВОНЛИКДАН ҲИМОЯ ҚИЛИШ: ДОЛЗАРБ МАСАЛА ВА САМАРАЛИ ЕЧИМЛАР (Ustozlar uchun, 2026)
Мазкур мақолада болаларни зўравонликдан ҳимоя қилишнинг назарий ва амалий жиҳатлари, зўравонлик турлари, унинг бола психологияси ва ривожланишига таъсири, оила, мактабгача таълим ташкилотлари ҳамда жамоатчиликнинг масъулияти ёритилган. Шунингдек, Ўзбекистонда болалар ҳуқуқларини муҳофаза қилиш бўйича амалга оширилаётган ишлар ва ҳуқуқий асослар таҳлил қилинган.