TA’LIM-TARBIYADA SUVGA MUNOSABATNING SHAKLLANTIRISHNING ILMIY-NAZARIY VA TARIXIY ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ekologik tarbiyada  davlat iqtisodiy salohiyatini yuksaltirishning asosiy omillaridan biri bo‘lgan tabiiy nematlar, xususan, suvga bo‘lgan  munosabatni shakllantirishning ilmiy-nazariy  va tarixiy asoslari keltirilgan.