TA’LIM MUASSASALARIDA XODIMLAR O‘RTASIDAGI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUNOSABATLARNI BOSHQARISHNING NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim muassasalarida xodimlar o‘rtasidagi ijtimoiy-psixologik munosabatlarni boshqarishning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilingan. Jamoada sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish, samarali muloqotni rivojlantirish, nizolarni konstruktiv boshqarish hamda rahbar, pedagog va maktab psixologining bu jarayondagi o‘rni ilmiy jihatdan yoritilgan.