ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONIDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI VA AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida innovatsion pedagogik texnologiyalarning o‘rni, ularning ta’lim samaradorligini oshirishdagi ahamiyati, o‘qituvchining bu jarayondagi roli va mas’uliyati tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarda mustaqil fikrlashni shakllantirish, ijodkorlikni rivojlantirish va zamonaviy axborot texnologiyalaridan samarali foydalanish masalalariga e’tibor qaratilgan.