BO‘LG‘USI JISMONIY TARBIYA O‘QITUVChILARINING ILMIY – PEDAGOGIK FAOLIYATIDA PEDAGOGIK MAHORAT VA KREATIVLIKNING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2025)
Annatatsiya. Ushbu maqolada bo‘lg‘usi jismoniy tarbiya o‘qituvchilarining ilmiy – pedagogik faoliyatini tashkil etish, ularning pedagogik mahoratini oshirish va kreativlikni shakllantirish kabi masalalar yoritilgan.  Shuningdek, maqolada so‘ngi yillarda mamlakatimizda ta’lim sohasida, xususan jismoniy tarbiya sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar xususida so‘z boradi.