ZAMONAVIY TA’LIMDA INNOVATSION PEDAGOGIK YONDASHUVLARNING O‘RNI VA AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida innovatsion pedagogik yondashuvlarning o‘rni, ularning o‘quv jarayonidagi samaradorlikka ta’siri, o‘qituvchining innovatsion fikrlashi va ijodiy yondashuvi haqida so‘z yuritiladi. Innovatsion texnologiyalar yordamida ta’lim sifatini oshirishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan.