YOZUVGA O’RGATISH USULLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini yozuvga o’rgatish usullarini yanada qulaylashtirish va takomillashtirish metodlarni ko’rib chiqqanman.Yozuvga o’rgatish usullari orqali o’quvchilarda husnixat ko’nikmalari shakllanadi.