ЎЗБЕКИСТОН ҚАДИМИЙ ҚАДАМЖОЛАР МАСКАНИ (Ustozlar uchun, 2025)
Юртимизда ички ва ташқи туризмни ривожлантириш борасида залворли ишлар амалга оширилмоқда. Ушбу соҳа бўйича Президентимиз томонидан қабул қилинаётган муҳим ҳужжатларнинг бажарилишини таъминлаш борасидаги саъй-ҳаракатлар барчамизни қувонтиради. Юртимизда тарихий обидалар, қадимий қадамжолар кўп. Самарқанд, Бухоро, Хива, Тошкент ва бошқа вилоятлардаги тарихий обидалар хорижлик сайёҳларни тобора кўпроқ қизиқтирмоқда. Сайёҳлар оқими кундан-кунга кўпаяётганлиги қувонарли